Segueix-nos a les xarxes socials:

Almenys nou morts pels trets d'un alumne en una escola de Belgrad

Les víctimes son vuit menors i un guàrdia de seguretat | Hi ha sis alumnes i una docent ferits

Almenys nou morts pels trets d'un alumne en una escola de BelgradEFE

Nou persones han mort, entre elles vuit menors d'edat, i vàries han resultat ferides en una escola de Belgrad quan un jove de 14 anys, alumne d'aquesta institució, ha disparat aquest matí amb una pistola contra els seus companys i el personal docent i de seguretat. Segons un comunicat del ministeri de l'Interior de Sèrbia, el novè mort és un membre de l'equip de seguretat de la institució.

La nota indica que sis alumnes i una docent han resultat ferits i estan sent atesos en dos hospitals de Belgrad. El jove sospitós d'haver perpetrat el crim ha estat trobat i detingut al pati de l'escola primària "Vladislav Ribnikar", situada prop del centre de Belgrad.

L'alumne del setè curs ha disparat amb una pistola, presumptament propietat del seu pare, contra diversos alumnes i membres de l'equip de seguretat de l'escola. Nombroses patrulles policials amb equips d'intervenció especial estan desplegats a la zona de l'escola, prop del centre de Belgrad, i treballen per establir els fets i les circumstàncies que han derivat en la tragèdia.

Sinisa Ducic, director de l'hospital de "Tirsova", una de les clíniques a les quals han estat enviats els ferits, ha declarat a les televisions locals que tres nens estan ingressats, un d'ells una nena amb ferides greus al cap.

Prem per veure més contingut per a tu