Segueix-nos a les xarxes socials:

El PSC vol Miralda d'alcaldable tot i que el seu grup a Sant Salvador s'hi oposa

L'agrupació local rebutja un cap de llista que diu que "ha aconseguit tenir tot un poble enfrontat"

La Federació XI del PSC al Bages, el Berguedà i el Solsonès ha proposat a l'actual alcalde de Sant Salvador de Guardiola, Albert Miralda, que encapçali la seva llista en les properes eleccions municipals, que se celebraran d'aquí a dos anys. Miralda va guanyar els passats comicis amb el grup independent Gent pel Canvi, que es presentava per primer cop.

Ara bé, l'agrupació socialista de Sant Salvador (que actualment no està representada al ple, ja que el seu candidat va ser expulsat del partit) rebutja la possibilitat que la proposta de la federació intercomarcal prosperi. Així, la comissió executiva local, que es va renovar fa un any, assegura que esgotarà totes les vies per evitar el que, segons el seu parer, "és una decisió errònia".

Els socialistes de Sant Salvador argumenten que la trajectòria del govern de Miralda "està farcida de decisions polèmiques, d'enfrontaments directes amb tots aquells que tinguin una opinió contraposada i generant un clima de crispació tal que els últims esdeveniments, amb l'agressió d'un regidor a un altre, no han sorprès ningú". I conclouen que "en pocs mesos ja havia aconseguit el que els anteriors governs no havien fet en més de vint anys, que és tenir tot un poble enfrontat".

La comissió executiva del PSC a Sant Salvador sosté que Miralda ja ha acceptat ser el cap de llista segons els han informat representants de la federació, un extrem que han negat tant Ramon Serra, secretari d'organització de la federació, com el mateix Miralda, encara que tots dos han admès converses. L'alcalde diu que des de la federació l'han informat que s'ha fet saber a l'agrupació local "que a ells no els volien encapçalant la llista, i que estaven parlant amb mi. Però la proposta no l'hem acceptat, ni jo ni ells". Per la seva banda, Serra ni ha admès ni ha negat aquest extrem i s'ha limitat a assenyalar que "sempre parlem amb tothom, amb la gent nostra i la d'altres". I s'ha referit a que el moment de triar els candidats per a les municipals serà el gener del 2011.

Prem per veure més contingut per a tu