De les 300 visites rebudes l'edició passada en cinc sessions, a les 600 aquest Nadal en les mateixes sessions. La Nit viva, organitzada per quart any consecutiu per l'Associació Cultural i Recreativa de Fonollosa, una proposta que ha superat les expectatives d'èxit dels mateixos organitzadors, es va cloure aquest cap de setmana amb dues sessions que van rebre 300 visitants, els mateixos que en les tres sessions repartides entre la revetlla i el dia de Reis.

Eloi Hernàndez, president de l'entitat organitzadora i coordinador de la Nit viva, explicava ahir que divendres a la nit ja s'havien exhaurit les entrades per a les dues sessions de dissabte, en les quals es va haver d'incloure més gent en cada visita per donar cabuda a tothom. Així, de les 100 persones previstes en cadascuna, se n'hi van incloure 150. Comentava que davant de la important demanda rebuda, l'associació es va plantejar la possibilitat de fer un nou passi dissabte a la nit i un altre diumenge, però ho va desestimar per les complicacions que comportava.

Gràcies a la major difusió que s'ha fet enguany d'aquesta proposta, gent d'Amposta, d'Igualada i del Masnou, explicava Hernàndez, van anar a Fonollosa a fer el recorregut pel nucli i l'interior de les cases antigues del poble on veïns i veïnes de Fonollosa i Camps representen escenes quotidianes de la vida a pagès de fa més d'un segle. De cara a l'any vinent, la voluntat és "millorar el recorregut i adaptar-lo a grups més grans", sense descartar la possibilitat d'oferir més sessions. El coordinador de la Nit viva celebrava ahir la consolidació d'aquesta activitat.