Segueix-nos a les xarxes socials:

El navarclí Josep Maria Carrera serà doctor honoris causa per la Universitat de Buenos Aires

La Universitat de Buenos Aires investirà el ginecòleg navarclí Josep Maria Carrera Macià doctor honoris causad'aquesta institució. Carrera, excap del Servei d'Obstetrícia i Medicina Perinatal de l'Institut Universitari Dexeus de Barcelona, ha estat, entre altres càrrecs, vicepresident de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears.

La Universitat de Buenos Aires destaca que el doctor Carrera Macià "fa quaranta anys que manté forts vincles amb la Medicina Perinatal de l'Argentina".

Així mateix, ha estat fundador i president de l'Associació Espanyola de Diagnòstic Prenatal i de la Societat Iberoamericana de Diagnòstic Prenatal, president del Comitè Europeu de Tecnologia Doppler en Medicina Perinatal, fundador i president de l'organització Matres Mundi, membre de l'Academy of Medical Sciences of Croatia, secretari general de World Association of Perinatal Medicine, de la International School of Perinatal Medicine for Africa i de la International Academy of Perinatal Medicine.

Josep Maria Carrera ja té actualment la distinció de doctor honoris causa de la Universitat de Coimbra i de la Universitat de la República d'Uruguai. Entre altres distincions, ha estat nomenat membre d'honor de societats científiques de diversos països.

Prem per veure més contingut per a tu