Sant Fruitós acollirà el cap de setmana vinent una fira de Playmobil

De divendres a diumenge es podran fer nombroses activitats a l’entorn d’aquestes populars figures, que celebren el seu 50è aniversari  

Exposició de playmobils a Manresa

Exposició de playmobils a Manresa / Arxiu/Oscar Bayona

Redacció

Sant Fruitós de Bages es convertirà en un aparador de les populars figures de Playmobil, els clicks, els dies 3, 4 i 5 de maig, en la primera Fira Playmobil al municipi. Els infants, les famílies i el públic en general podran gaudir de diverses propostes, tant el divendres a la tarda, des de les 5 fins a les 8 del vespre, com el dissabte i el diumenge de les 10 del matí a les 2 del migdia i de les 4 de la tarda a les 8 del vespre.

El Nexe-Espai de Cultura acollirà una exposició de diorames de diferents temàtiques on els visitants podran gaudir d'aquestes construccions que recreen imatges molt realistes amb tota mena de detall.

A l'exterior, a la plaça Alfred Figueras, es podrà participar en nombroses activitats infantils amb tallers de pintura, de lego, inflables i un circuit de tricicles. El dissabte 4 a les 6 de la tarda, el Teatre Casal Cultural projectarà el film de «Playmobil, la pel·lícula».

El comerç del municipi també s'adhereix a aquesta fira dins la jornada de dissabte de comerç al carrer, amagant figures en els establiments comercials. La participació en totes les activitats de la Fira Playmobil és gratuïta presentant el carnet del Club Super3. En cas de no disposar de carnet, l'entrada a l'exposició i als inflables té un cost de 2 euros.