Segueix-nos a les xarxes socials:

Súria dóna el tret de sortida a la Setmana Jove amb els Kampionats Esportius de Nit

Súria ha posat en marxa la cinquena edició de la Setmana Jove, un programa d'activitats d'animació sociocultural que es preveia iniciar anit amb la primera jornada dels Kampionats Esportius Nocturs, i que s'allargarà fins el divendres 8 d'agost.

La setmana Jove és a càrrec del Casal de Joves del poble en col·laboració amb entitats i persones que s'hi involucren a títol individual. A banda dels actes habituals, enguany s'hi incorporen com a novetats la celebració del festival de música electrònica Electroalterna't i també una sessió de cinema a la fresca.

Fins demà (inclòs), el programa se centra en les jornades dels Kampionats Esportius Nocturns, a les 9 del vespre, al parc municipal Macary i Viader. Les activitats es reprendran divendres a les 7, amb una gimcana nocturna, i dissabte, a les 10 de la nit, tindrà lloc l'Electroalterna't. L'endemà a la tarda, pista de fang al camp de les Cases Noves, i el divendres 8 d'agost, es posarà punt final a l'edició d'enguany, amb una sessió de cinema a la fresca a les 10 de la nit.

Prem per veure més contingut per a tu