Sallent proposa una desena d’activitats culturals, esportives i de lleure per la Setmana Jove

Un dels actes rellevants serà el Festival de Cultura Urbana a la pista d’skate, el 18 de maig

Torneig de vòlei platja de la Setmana Jove de l'any passat

Torneig de vòlei platja de la Setmana Jove de l'any passat / ARXIU/AJUNTAMENT DE SALLENT

Redacció

L’Ajuntament de Sallent ha programat del 13 al 19 de maig prop d’una desena de propostes per celebrar la Setmana Jove, activitats que combinaran el lleure, l’esport, la tradició i la cultura urbana. Al llarg d’aquella setmana podran participar en un torneig FIFA, un taller de cuina, una competició de vòlei platja o gaudir d’una nit de festa amb DJ. El cap de setmana també es presentarà carregat de propostes amb, entre altres, la celebració del Stalow Fest Sallent-Festival de Cultura Urbana, i el 8è aniversari de l’Esbart Vila de Sallent.

Totes les activitats són gratuïtes, però requereixen inscripció prèvia a través del WhatsApp 608 563 013 o el correu electrònic a joventut@sallent.cat

El Festival de Cultura Urbana serà una de les propostes més singulars i rellevants d’aquesta Setmana Jove. Tindrà lloc el dissabte 18 de maig, des de les 4 de la tarda fins a la mitjanit, a la pista de skate. Després d’una primera fase d’escalfament ja oberta al públic, tindran lloc diverses activitats i demostracions de skate, que s’alternaran amb actuacions de dansa urbana i amb batalla de cançons.

Aquesta activitat està coorganitzada amb l’Associació Juvenil Stalow Manresa. L’espai comptarà amb food trucks amb begudes i menjar a partir de les 6 de la tarda. A més, entre les 6 i les 10 del vespre s’habilitarà un Punt Lila per a la sensibilització i dinamització, amb l’objectiu de construir espais lliures de violències masclistes i LGTBIQ fòbiques.

8è aniversari de l’Esbart Vila de Sallent

El diumenge 19 de maig, a partir de les 12 la plaça Sant Antoni Maria Claret acollirà el 8è aniversari de l’Esbart Vila de Sallent. Una trobada en què l’entitat local estarà acompanyada enguany per l’Esbart Dansa Jove de Navàs i el Casal Cultural de Dansaires Manresans.

D’altra banda, la sala Vilà i Valentí oferirà l’exposició ‘Art de línia i color’ de l’artista local Julen Fernández da Silva. La mostra es podrà visitar de les 5 a les 8 de la tarda els dies 13, 15 i 17; i de les 11 a la 1 del matí el dia 18.