Segueix-nos a les xarxes socials:

Ja hi ha més de 80 inscrites a la Trobada de Dones del Bages de Navàs

La jornada tindrà lloc dissabte

La 8a edició de la Trobada de Dones, organitzada pel SIAD del Consell Comarcal del Bages, ja té més d´una vuitantena d´inscrites. La jornada tindrà lloc aquest proper dissabte al Casal d´Avis de Navàs i vol posar en valor el potencial femení, tant a nivell individual com per donar suport al teixit associatiu de la comarca. Durant tot el matí es faran tallers i activitats. L´èxit de convocatòria fa que, en aquests moments, alguns dels tallers ja s´hagin omplert. Altres, però, com el taller de programació neurolingüística aplicada a la vida quotidiana, el d´elaboració de fundes de mòbil, el de biodansa i el de folre de llibretes amb la tècnica scrap encara continuen tenint algunes places lliures.

A la Trobada hi poden participar col·lectius i associacions de dones, però també dones a nivell particular. Cal fer inscripció prèvia a través del telèfon 93 693 03 63 o el correu electrònic dona@ccbages.cat

Les dones inscrites fins ara provenen de municipis com Balsareny, Callús, Cardona, Castellbell, Castellgalí, Manresa, Navàs, Sallent, Sant Mateu de Bages, Sant Vicenç de Castellet i Súria. A més, el servei de canguratge que s´ofereix durant els tallers per facilitar la participació de les dones amb fills petits, ja té una dotzena d´infants apuntats.

Prem per veure més contingut per a tu