Segueix-nos a les xarxes socials:

Uns 150 veïns donen suport popular al metge de Monistrol expedientat per l'ICS

Ahir al vespre es va fer una concentració aprofitant que el ple votava una moció en defensa del doctor

Uns 150 veïns es van concentrar ahir al vespre a la plaça de la Font Gran de Monistrol de Montserrat per donar suport al doctor Jesús Castillo, que està pendent d'una possible inhabilitació per haver atès funcionaris mutualistes al CAP sense que l'ICS cobrés res pel servei. L'acte es va convocar cap a 2/4 de 9 del vespre, una hora abans que comencés el ple en què s'havia de votar una moció en defensa del metge.

A banda de Jesús Castillo, l'ICS manté obert un expedient per la mateixa causa contra el metge de Balsareny Josep Cañellas, mentre que el doctor Emili Viudes, de Castellbell i el Vilar, ja ha estat sancionat amb dos anys i mig de suspensió de feina i sou per part de l'ICS. Castillo i Viudes van assistir a la concentració d'ahir, organitzada per la comissió de veïns que s'ha constituït al poble en defensa del seu metge. Cañellas tenia previst assistir al ple de després.

Es van repartir entrepans i coca, i en acabat, i just abans del ple, el doctor Castillo, acompanyat pel doctor Viudes, va prendre la paraula entre aplaudiments dels assistents, als quals va agrair el suport rebut. De l'expedient que té obert, va dir que és un tema "sobrevingut, que m'afecta a nivell personal i professional, però em sento molt recolzat, i això em dóna ànims per seguir lluitant i per seguir fent de metge". També des de la comissió es va donar ànims als tres metges "perquè no volem que marxin dels nostres ambulatoris", i es va acusar la Generalitat de "voler desmantellar la sanitat pública".

Prem per veure més contingut per a tu