Segueix-nos a les xarxes socials:

Sant Fruitós tanca una festa major molt concorreguda

Bloc Quilombo ha estat el guanyador d'una de les novetats d'enguany, el concurs de batucades

La Festa Major de Sant Fruitós

12

Un cap de setmana de ple estiu, bon temps i molt calorós, ha fet que tots els actes de la Festa Major de Sant Fruitós, que a més eren gratuïts, fossin molt participats. Els escenaris festius en que s'han convertit espais com les pistes del Bosquet, la plaça d'Alfred Figueras, el camp de futbol o l'escola Monsenyor Gibert han tingut una elevada concurrència per les sessions de cinema, sardanes, festa andalusa, concerts joves, festa country, cercavila gegantera, concerts i balls de Festa Major, entre altres.

La novetat en el programa d´enguany era el concurs de percussió Cor de Catalunya que, organitzat pel grup Batucada Shango, se celebrava per primera vegada a la Catalunya Central. Hi van prendre part un total de 10 formacions de batucada vinguts d´arreu del país, que després de fer una actuació individual, van desfilar pels carrers del poble. El grup guanyador fou Bloc Quilombo.

Avui, dilluns 4 de juliol, es festa local, i es tancarà el programa festiu, amb l´espectacle «Genius» a càrrec del Màgic Andreu, serà a les 10 del vespre a la pista del Bosquet.

Prem per veure més contingut per a tu