Nou capítol de la picabaralla entre l'alcalde de Sant Fruitós i l'Associació de Veïns de Pineda, que en un comunicat lamenta «profundament les paraules i el to empleat pel sr. Joan Carles Batanés» cap a l'entitat, en referència a la declaracions que el batlle va fer a aquest diari qualificant de «malintencionades i inacceptables» unes altres paraules del president veïnal, Vicenç Llorens.

El detonant del conflicte va ser la petició de l'associació, en boca de Llorens, de consensuar els canvis de circulació que es preveuen fer a la urbanització i la petició que l'Ajuntament no actuï «per decret». Però segons Batanés, el líder veïnal oblida en el seu posicionament explicar que entre tècnics i regidors del govern s'han mantingut fins a 4 reunions amb membres de la junta de l'associació

En el comunicat emès aquest dilluns, l'associació diu que «en les diferents reunions que s´han fet amb l´Ajuntament per parlar de la reordenació de la circulació a la nostra urbanització, mai s´ha arribat a un consens, ja que l´Ajuntament s´ha tancat en banda a consultar als veïns, i ni tant sols ha accedit a la petició de la Junta de fer una reunió informativa».

La Junta de l´Associació de Veïns, afegeix el text, «ha treballat per millorar aquest projecte, intentant fer aportacions, assenyalant quines són les prioritats i les necessitats més importants a cobrir, i posant damunt la taula els inconvenients que hi ha trobat. Per tant, des de l´Associació s´ha treballat de forma positiva, amb l´esperit de solucionar els problemes actuals i intentar evitar que amb aquest projecte, tal i com està redactat, se´n generin de nous que ara són inexistents».