Segueix-nos a les xarxes socials:

Castellbell rep el projecte per fixar un talús inestable situat al barri de la Bauma

La Diputació de Barcelona ha realitzat un projecte d'estabilització del talús del carrer de la Riera de Castellbell i el Vilar. Aquest vial, situat al barri de la Bauma, està format per una filera d'habitatges unifamiliars en una de les seves bandes i per un talús d'una alçada variable, d'entre 7 i 15 metres, a l'altra, que presenta diferents graus d'inestabilitat.

Segons els serveis tècnics de la Diputació, en aquest talús s'observa la roca «amb diferents graus d'alteració i els materials més tous força erosionats, cosa que provoca que els blocs de roca dura quedin descalçats i inestables i que puguin caure al carrer», amb el perill a curt termini que això suposa per als que hi circulen.

El projecte presentat a l'Ajuntament preveu diferents tractaments que inclouen la col·locació d'elements per a la seva estabilització com una malla d'acer galvanitzat. També es preveu la col·locació d'un reforç amb cables d'acer i ancoratges que es disposarà en zones on hi ha la malla per fixar blocs de petites dimensions, així com una malla d'acer per fixar els blocs de grans dimensions.

Prem per veure més contingut per a tu