Segueix-nos a les xarxes socials:

Sallent s'adhereix al servei de videoactes que ofereix l'ACM per gravar els plens

L'Ajuntament de Sallent s'ha incorporat recentment al servei de subministrament de sistemes de videoactes i transmissió de plens que ofereix des de començament d'any la Central de Compres de l'Associació Catalana de Municipis (ACM) a les poblacions que hi estan associades. D'aquesta manera, ja són quinze els municipis catalans que han instal·lat aquest nou sistema de gravació.

A partir d'aquest model, Sallent podrà enregistrar i retransmetre les sessions plenàries, gestionar la informació i signar digitalment les actes dels plens, la qual cosa agilitarà i simplificarà la feina a l'hora de fer el tractament d'aquesta informació.

Més enllà d'això, Sallent també es beneficia de l'acord marc d'assegurances i servei de mediació, amb pòlisses de responsabilitat de càrrecs electes i responsabilitat civil i patrimonial. Així mateix, es beneficiarà de l'acord de subministrament elèctric, que comportarà un estalvi del 10 % en la factura elèctrica respecte del que es pagava fins ara. En total, a Catalunya hi ha 1.009 ens locals adherits a algun d'aquests acords a través de la central de compres de l'ACM, que també inclou els serveis de gas natural, vehicles policials, paper, maquinària o equips informàtics, entre d'altres.

Prem per veure més contingut per a tu