Segueix-nos a les xarxes socials:

Sant Vicenç de Castellet celebra 130 anys de tradició

Sant Vicenç de Castellet viurà unes caramelles especials aquest cap de setmana de Pasqua. El municipi commemora 130 anys de tradició des dels seus inicis, a càr-rec de la Societat Coral l'Estrella al final del segle XIX. Aquest aniversari es commemorarà diumenge a partir de la una del migdia amb una festa a la plaça de l'Ajuntament, que estarà engalanada per a l'ocasió, i inclourà balls i cançons en què participaran antics caramellaires.

Abans sortiran a ballar l'Associació Musical Castellet i l'Esbart Dansaire Santvicentí. En paral·lel, s'utilitzarà un mocador commemoratiu i els antics caramellaires ballaran els balls i cançons de l'Amanida Catalana, el ball de Rams, el ball de cascavells i La sardana de Sant Vicenç de Castellet, portal de Montserrat.

Les caramelles començaran dissabte durant tota la jornada. L'Associació Musical Castellet lluirà el tradicional carro de boix per als músics i interpretarà dues cançons, en què adaptaran els temes Walking on Sunshine i Poble Català del grup Strombers. A més protagonitzaran cinc balls, entre els quals destaquen el ball de cintes, Cascavells de Castellgalí i el tradicional ball de bastons.

Abans de la commemoració del 130è aniversari, diumenge al matí qui sortirà a ballar serà l'Esbart Dansaire Santvicentí, que enguany commemora el 70è aniversari de l'entitat. Sortiran tots els balladors, dels més petits als més grans (cascavells, panderetes, grup juvenil i cos de dansa).

Prem per veure més contingut per a tu