L'Associació de Veïns i Amics de Castelladral i l'Alberg de Castelladral han celebrat aquest cap de setmana una nova edició de l'Adlibitum, en què es convidava els participants a viure una vetllada gastronòmica amb maridatge inclòs, i que es va ambientar al ritme d'havaneres amb el grup La Petita Havana.

L'objectiu de la jornada era donar a conèixer productors i la seva oferta ecològica i de proximitat a través de la cuina de Quim Miró. També hi havia Bernat Casanovas, del projecte Tomating, i Marta Pujadó, del celler Grau i Grau, que van explicar les seves propostes abans del sopar.

El vi blanc de picapoll va acompanyar les xips de verdures i un tàrtar de tomàquet i hortalisses. Després, un rost de la varietat merlot ho va fer amb el formatge tou del Mujal de la formatgeria Cal Músic de Navàs, amb melmelada de tomàquet i una mousse de gelatina amb vi de Ladiferenta, de Navàs. A continuació, un vi jove negre, el Gen-kat, acompanyava les mongetes amb cansalada de porc ral d'Avinyó, i finalment, un negre criança ho feia amb les broquetes de vedella ecològica de pastures de Castelltallat amb un quètxup de tomàquet verd. Tancava el menú unes postres d'espumes i sorra de galeta oreo.