Segueix-nos a les xarxes socials:

Abadal ofereix aquest dissabte un mercat de Nadal pensat per al gourmet i l'amant del vi

En aquesta tercera edició hi participen el xef David Garcia, l'enòleg Miquel Palau i el sommelier Josep Pelegrin

Abadal ofereix aquest dissabte un mercat de Nadal pensat per al gourmet i l'amant del viARXIU |E. B.

Cellers Abadal celebra aquest dissabte una nova edició de l'Abadal Christmas Market & Wine Experience, a la seu de l'empresa a la masia d'Horta d'Avinyó. Aquesta tercera edició del mercat de Nadal posa l'èmfasi en el vi, en els tastos. Entre les propostes de tast destaquen el Showcooking del xef David García, propietari del Grup Tomàs i guanyador del programa Top Chef 2; el tast de vins experimentals, de la mà de l'enòleg d'Abadal Miquel Palau i el tast vertical de l'Abadal 3.9 Vi de Finca, amb el sommelier Josep Pelegrin. Hi haurà el tradicional mercat amb producte gourmet, amb propostes com Global Foie, Tofona Noir et Blanc, Formatges Montbrú o els xocolaters Enric Rovira

En el tast vertical de l'Abadal 3.9 Vi de Finca, on es podrà descobrir la personalitat única de tres anyades diferents d'un dels vins més representatius del celler i que serà guiat per Josep Pelegrin, millor sommelier d'Espanya 2016 i sommelier de l'Escola Joviat; o el tast Nas d'Or, un viatge sensorial conduït per la sommelier Clara Antúnez.

El mercat obrirà les portes a les 11 hores i finalitzarà a les 21 hores. La proposta va dirigida als amants del vi i a les famílies, durant tota la jornada els visitants hi podran trobar des de visites al celler, excursions per la vinya, una zona de mercat amb propostes gastronòmiques gourmet, artesanals i de temàtica nadalenca, una barra de vins Abadal i una zona gastro bar amenitzada al migdia a ritme de jazz per Laia Boixadós Quintet. Per a completar la proposta, s'oferiran també altres tastos gastronòmics com el tast de vi amb sushi, tast de vi amb formatges, tast de vi amb pernil o tast de vi amb panetones i turrons. En les edicions precedents, unes 4000 persones han visitat aquest mercat.

Prem per veure més contingut per a tu