L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages assumirà directament a partir d'ara la gestió dels subsectors I i II dels polígons industrials de la carretera de Berga, que depenia de les Juntes de Compensació des que es van aprovar els respectius plans parcials ja fa més d'una dècada.

L'Ajuntament lamenta que en tot aquest temps no s'han finalitzat les obres previstes d'urbanització i reparcel·lació que preveia el mateix pla parcial, la qual cosa, al seu entendre, dificulta la implantació de noves activitats a la zona.

Fonts municipals expliquen que s'han mantingut diverses reunions entre el consistori i representants de les Juntes de Compensació per tal de resoldre aquesta situació, però malgrat tot, continua encallada sense actuacions previstes ni a curt ni a mitjà termini, i és per aquest motiu que el consistori ha considerat la necessitat de responsabilitzar-se ell directament de la gestió.

l'Ajuntament de Sant Fruitós insisteix que el sistema actual de gestió no és operatiu ni garanteix la finalització d'execució dels sectors en qüestió.

Per altra banda, el mateix consistori recorda que aquest mateix canvi de model ja es va portar a terme fa un temps al polígon industrial de la Serreta, i que ha donat bons resultats.