El PSC de Sant Joan de Vilatorrada ha fet públics els set primers noms que acompanyaran la candidata Èlia Tortolero a les llistes del partit de cara a les eleccions municipals que se celebraran el proper mes de maig. El lideratge de Tortolero, que ja va ser alcaldable el 2015, ja es va donar a conèixer fa uns dies.

A banda de Tortolero, la llista inclou quatre dones més i tres homes en els vuit primers llocs de la llista, i hi ha pocs membres que repeteixin. A part d'Èlia Tortolero, l'equip tornarà a comptar amb la professora i exsindicalista Paqui García com a número dos, mentre que l'actual primer secretari de la Joventut Socialista de la Catalu-nya Central, Àngel Sàez, passarà del quart lloc (ara sense representació), al tercer.

En la quarta i cinquena posicions hi ha dues noves incorporacions provinents d'AMPA i de moviments veïnals: l'enginyera Bea Méndez i Félix Martín, encarregat d'una bugaderia industrial. Els segueixen Daniel Real, que és diplomat en Ciències Empresarials i empleat de banca; Montse Vancell, tècnica administrativa del Consell Esportiu del Bages, i Ana Marcos, que ja va ser regidora socialista a Sant Joan durant el mandat 2007-2011.