La UBIC de Cardona, amb la col·laboració de l'Ajuntament, organitza per segon any consecutiu La Nit dels Encants, una proposta que busca donar a conèixer el comerç cardoní a través de la música i la gastronomia.

Es farà el 13 de juliol i repetirà l'escenari de l'any passat: el Parc del Camí Nou, un emplaçament a l'aire lliure presidit pel castell de Cardona que en la passada edició va obtenir molt bona resposta.

La vetllada s'iniciarà a les 7 de la tarda amb el que s'ha anomenat Show de productes UBIC, que constarà d'una passarel·la de moda i d'una exhibició de productes i s'allargarà fins passades les dotze de la nit amb actuacions musicals que aniran a càrrec de La Trup, d'Anaïs Vila, de Morlan River i de Juanjo Tinajas. L'emplaçament del Parc del Camí Nou s'acabarà de vestir amb parades del comerç cardoní, tastets gastronòmics i mojitos a la fresca.

A més a més, durant la jornada es farà el sorteig de la campanya 'Barris Antics, compra i guanya', en el qual es repartiran 31 experiències arreu de Catalunya, valorades en prop de 3.000 euros, entre els clients que durant el mes de juny han fet compres als comerços de la UBIC.

La Nit dels Encants va néixer l'any passat de la voluntat d'innovació constant de la UBIC de Cardona, que buscava sorprendre amb una proposta que fos capaç d'acompanyar i complementar el cap de setmana de Gangues d'Estiu. La vetllada va ser un èxit i, per aquest motiu, en aquesta ocasió s'ha decidit desvincular la Nit dels Encants de les Gangues i oferir la nova proposta de manera individualitzada. Així, el 13 de juliol se celebrarà la Nit dels Encants, mentre que el cap de setmana de Gangues d'Estiu es desenvoluparà el 27 i 28 de juliol.