Ferrocarrils de la Generalitat treballa des d'aquest dimarts en les obres de manteniment i millora dels tres ponts de la línia que travessen el nucli urbà de Sant Vicenç de Castellet, i que es desenvoluparan durant l'estiu. Es tracta del pont dels tres arcs, situat a la plaça del Pi, i dels dos que passen per sobre de l'avinguda del Secretari Canal, amb dos arcs annexos, l'un per a vehicles i l'altre per a vianants. Són actuacions pactades amb l'Ajuntament tenint en compte que tenen algunes repercussions sobre el trànsit que s'han de regular.

Les primeres intervencions es van fer aquest dimarts a l'avinguda Secretari Canal, que és on es concentraran durant els propers dies, amb algunes afectacions al trànsit com a conseqüència de les obres, que ahir ja es deixaven notar amb els primers desviaments regulats per agents de la Policia Local per assegurar la mobilitat del trànsit. Després, també caldrà actuar al pont dels tres arcs, que es preveu fer per trams, de manera que no s'impedeixi el pas del trànsit per tots els arcs a la vegada, sinó que es pugui anar alternant. També es perdran temporalment alguns aparcaments a la plaça del Pi, tenin t en compte que els operaris faran servir aquest espai per dipositar-hi el material d'obra.

Les obres corresponen al programa de manteniment d'aquests ponts, i preveu actuacions de conservació de tota l'armadura, així com de repintat i de millora dels elements de drenatge. Es van adjudicar per 208.532 euros.