Segueix-nos a les xarxes socials:

Sant Salvador encara la recta final d'una intensa festa major

Els actes, que han sigut molt concorreguts, han complert les expectatives de l'organització

Baixada d'andròmines de la Festa Major de Sant Salvador de Guardiola

22

Sant Salvador de Guardiola tancarà aquest dimarts sis intensos dies d'una festa major que ha fet el ple. La baixada d'andròmines, el correaigua, que s'estrenava enguany, i els balls i concerts de nit, han estat alguns dels actes més destacats de la festa guardiolenca.

L'alcaldessa i regidora de Cultura, Georgina Mercadal, destacava ahir que «hem complert les expectatives amb escreix i tos els actes s'han omplert». La festa major es va obrir dijous amb sardinada, el pregó i les havaneres i va arrencar amb força el divendres amb el corretasques, que ja tenia els 550 tiquets per participar-hi venuts a l'avançada, i el concert amb la Banda del Drac i Zàping.

El dissabte es va viure una jornada centrada en les activitats esportives i amb la baixada d'andròmines com un dels plats forts, que va comptar amb 18 grups participants, 12 en la modalitat de velocitat i 6 en la d'exhibició. Ja al vespre, el sopar de rostit va esgotar les 400 places que tenia i la jornada es va completar amb el ball amb l'Orquestra Cimarron.

Diumenge al matí el protagonisme va ser per una de les novetats d'enguany: el correaigua i festa de l'escuma, que va aprovar amb nota i tant els participants com els veïns que van col·laborar-hi es van mostrar molt satisfets.

La festa continua aquest dilluns al vespre amb el tast de cerveses i acaba dimarts amb missa i refrigeri a les Alzines.

Prem per veure més contingut per a tu