Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Ó de Món Sant Benet renova la seva estrella Michelin per 7è any consecutiu

La prestigiosa guia gastronòmica va renovar, en la cerimònia celebrada ahir a Sevilla, l'estrella Michelin atorgada al restaurant bagenc

L'Ó de Món Sant Benet renova la seva estrella Michelin per 7è any consecutiu

Un any més i ja en van 7, la renovació de l'estrella Michelin és una injecció d'alegria a la cuina del restaurant L'Ó situat a Món Sant Benet, al Món Sant BenetBages. L'equip del restaurant entén aquest reconeixement com un premi a la constància i a la feina ben feta, i reconeix que és, sense dubte, una empenta per seguir treballant per l'excel·lència.

El restaurant gastronòmic L'Ó, situat a Món Sant Benet, va obtenir l'any 2013 la seva primera estrella, després que el xef Jordi Llobet agafés les regnes del projecte. Així, el restaurant es va convertir, fins a data d'avui, en l'únic restaurant del Bages amb aquest guardó. Un reconeixement a una feina ben feta que ha anat revalidant-se any darrera any.

La cuina de L'Ó es basa en la tradició i els productes de proximitat, però posant l'accent en tècniques d'avantguarda, una bona presentació i un bon servei. La voluntat del restaurant és fer una cuina de qualitat, propera i a l'abast del públic. Ambiciosa però connectada amb la gent.

L'entorn del monestir de Sant Benet té una forta influència en el projecte que s'abasteix, en part, dels productes d'agricultura ecològica i de proximitat dels horts de Món Sant Benet, gestionats pel projecte cooperatiu Mans de la Fundació Catalunya La Pedrera.

El restaurant ofereix dos menús degustació: El Menú de l'Abad, inspirat en el monestir i el Gran Montserrat, un menú amb una proposta excepcional i cuidada de 13 plats de temporada. A banda d'aquestes dues propostes, des d'aquest any, el restaurant l'Ó ofereix els dijous i els divendres un menú migdia del xef, més assequible, que esdevé porta d'entrada al món gastronòmic per a tot aquell que ho desitgin.

L'aposta per una carta de vins de qualitat i la feina en promoció del vi català han fet valedor a L'Ó de premis i reconeixements i cita obligada en les rutes d'enoturisme de la zona.

La creativitat, el coneixement i la qualitat al servei de la cuina són els ingredients bàsics de la proposta del restaurant que té en el seu equip humà la seva principal riquesa.

Prem per veure més contingut per a tu