L'Agència de Salut Pública de Catalunya renova periòdicament l'acreditació Amed a aquells establiments que segueixen mantenint els criteris de qualitat que, ja fa anys, els van ser mereixedors de formar part dels establiments Amed. Enguany, a la Catalunya Central, s'ha renovat l'acreditació a un total de vuit establiments.

Els centres i establiments que han renovat l'acreditació Amed són la cuina de l'Hospital Sant Bernabé de Berga, que gestiona el càtering ISS, a l'Alberg de Viladoms de Baix, de la Fundació d'Esplais de Catalunya, a la cuina de l'Hospital de Sant Andreu, gestionada per l'empresa Boris 45, a la Residència Pare Vilaseca, el Centre de dia Montserrat i a l'Hospital de Dia Sant Jordi, del Consorci Sanitari d'Igualada, al restaurant Complex Congost de Manresa, al restaurant La Fonda, de Sant Fruitós de Bages.

Els establiments Amed són promotors de la salut, garanteixen una oferta culinària basada en l'alimentació mediterrània, tant en els ingredients com en l'elaboració dels plats.