Segueix-nos a les xarxes socials:

Sant Fruitós estrena el nou bar del camp de futbol en plena remodelació

Properament s'adequarà una zona de jocs infantils de temàtica futbolística i es reformaran les oficines

Sant Fruitós estrena el nou bar del camp de futbol en plena remodelacióAJUNTAMENT DE SANT FRUITÓS

Les obres de remodelació que s’estan fent del camp de futbol de Sant Fruitós han completat l’edifici del nou bar, que ja ha entrat en funcionament. L’alcalde, Joan Carles Batanés, i el regidor Xavier Racero hi han fet una visita acompanyats per un tècnic municipal, i els tècnics de la constructora i de la direcció de l’obra.

El nou bar s’ha construït a la zona on fins ara hi havia un pícnic a tocar del camp de futbol, i això permetrà que ara es pugui accedir al bar sense necessitat d’haver d’entrar al recinte esportiu. A més, el nou emplaçament millora la perspectiva del camp de futbol gran i del camp de futbol 7, i també guanya en confort, al ser una instal·lació nova i actualitzada.

Les intervencions al camp de futbol consten de cinc fases. Aquest mateix mes de gener s’iniciarà la reforma de l’edifici de les oficines, i properament també s’adequarà la zona exterior del bar amb un espai de jocs infantils de temàtica futbolística. L’actuació també inclou millores a l’entrada al recinte esportiu, la urbanització dels camins d’accés i la reforma de la posta esportiva.

Prem per veure més contingut per a tu