Segueix-nos a les xarxes socials:

Sant Fruitós dona el tret de sortida als actes de la Festa Major d'Hivern

Sant Fruitós dona el tret de sortida als actes de la Festa Major d'Hivernjaume grandia

Sant Fruitós ha iniciat aquest cap de setmana la Festa Major d'Hivern. El tret de sortida es va donar dissabte amb la lectura dels pregons a càrrec del risoterapeuta Toni Fontcuberta Viñolas i de la directora de cinema Mireia Noguera Canellas, aquesta última de la Festa Major jove, a la Sala Gran del Nexe Espai de Cultura, i que va tenir l'actuació de l'Agrupació Coral de Sant Fruitós, sota la direcció d'Anna Maria Riera. També es va presentar la nova entitat Associació Lluís Espinal, Lluita i Fe, en-carregada d'organitzar els actes de l'Any Lluís Espinal 2020. Montserrat Espinal, neboda del jesuïta i màrtir, va explicar la posada en marxa de l'associació i en va fer un petit esbós biogràfic.

Al vespre, concert de Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries, que van presentar el seu darrer treball, Viatge a Buda, davant un públic que omplia completament el local.

Ahir al matí es va fer el tradicional esmorzar de germanor entre les entitats locals i l'Ajuntament, mentre que, a causa del mal temps, se suspenia el joc de pistes Els tresors de Sant Fruitós.

Demà és la festa del patró, Sant Fruitós, i és festa local. Al matí hi haurà la tradicional missa en honor del sant patró. A les 12 del migdia, a la plaça de l'església, actuació dels grallers i geganters del poble, una ballada de sardanes, amb la cobla Ciutat de Manresa, i es culminarà amb un vermut popular. A la tarda, els infants de 6 a 12 anys podran participar d'una tarda de misteri amb l' escape room El tresor de la mòmia.

Divendres continuaran els actes amb un concert al pavelló, amb l'actuació del raper Lildami i el grup Portobello.

Diumenge es clouran els actes amb la Marxa del Terme, una caminada popular que enguany arriba a la seva 23a edició.

Prem per veure més contingut per a tu