14 de febrer de 2020
14.02.2020

L'ICS Catalunya Central homenatja mig centenar de professionals jubilats l'últim any

Una conferència sobre la felicitat centra l'acte celebrat a la Torre Busquet de Manresa

14.02.2020 | 13:48
Fotografia de grup dels homenatjats

L'ICS Catalunya Central ha homenatjat la cinquantena de professionals vinculats a la institució que s'han jubilat en el darrer any, en un acte a la Torre Busquet de Manresa, i presidit per la gerent de l'ICS Catalunya Central, Anna Forcada, i el director gerent de l'Institut Català de la Salut, Josep M. Argimon.

Més enllà de l'homenatge, en què s'ha obsequiat a tots els jubilats, la jornada s'ha centrat en una conferència a l'entorn de la felicitat, a càrrec d'Enric Casanovas, llicenciat en Psicologia Industrial, Màster en Direcció de Màrqueting i consultor. En la seva reflexió ha posat de manifest que «estem davant una societat amb malalties de caràcter psicològic, bàsicament», atribuïbles «al buit interior, la culpa i les males decisions...», i ha afegit que «si som feliços vivim 15 anys més, amb més salut, i evitem malalties com l'estrès, la depressió o l'ansietat», que seran les principals malalties del futur als països desenvolupats». Quant a la recepta per ser més feliços, Casanovas parla de «saviesa, trobar un sentit a la vida, autoconeixement i autoestima, il·lusió, compromís, agraïment, una mica d'esport, i el més important, amor».

L'homenatge també ha comptat amb la intervenció de tres professionals jubilats, que han recordat el seu pas per l'ICS. Es tracta de Miquel González, de l'Anoia; de Fina Soler, d'Osona; i d'Irene Soler, del Bages-Berguedà.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2021 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya