Segueix-nos a les xarxes socials:

L'ANC prepara una concentració de protesta a Manresa pels tres anys de presó dels Jordis

La voluntat és que surtin columnes de cotxes des de set extrems del país i facin cap al Nou Congost divendres a la tarda

L'ANC prepara una concentració de protesta a Manresa pels tres anys de presó dels JordisOSCAR BAYONA

El moviment de suport als presos independentistes empresonats prepara un acte el divendres, per commemorar els tres anys d'empresonaments dels Jordis, el president d'Òminum Cultural, Jordi Cuixart, i el que aleshores era president de l'ANC, Jordi Sànchez. L'acte també servirà per fer costat a Dani Gallardo, que també ha passat el darrer any a la presó. L'acte tindrà lloc el proper divendres 16 d'octubre al pàrquing del Nou Congost de Manresa.

Sortiran set columnes de vehicles de diferents punts del país per acudir a l'acte, en una acció que es preveu que pugui tenir afectació entres les 4 de la tarda i les 12 de la nit. Una columna sortirà de Tremp i afectarà les carreteres C1412b - C25 - C55. També en sortiràn de Lleida (NII - A2 - C25 - C55), l'Aldea (N340 - A7- C15 - C37 - C25 - C55), Puigcerdà (N260 - E9 - C16 - C25 - C55), Vic (C25 - C55), la Jonquera (NII - A2 - AP7 - C25 - C55) i Barcelona (C25 - C55).

L'ANC concretarà en els propers dies en què consistirà l'acte, que ara haurà de tenir en compte les noves indicacions de la Generalitat d'evitar la mobilitat i els actes on es poden concentrar grups de persones en els propers 15 dies, a causa de l'augment de casos de covid.

Prem per veure més contingut per a tu