Puigcerdà

La lliga catalana s'inicia a Puigcerdà amb un tercer lloc de les fèmines locals

La pista de gel Club Poliesportiu Puigcerdà ha acollit aquest cap de setmana la primera jornada de la Lliga Catalana de cúrling que deixa com a líder provisional l'Sporting l'Olla de Lliçà d'Amunt. A la classificació segueixen l'equip vallesà: el Barcelona Mixed, amb un partit més, i el Puigcerdà

L'avet solidari dels desitjos de Puigcerdà recapta 6.000 euros

L'acció solidària «Omplim l'arbre dels desitjos», organitzada per l'Associació Universitària de la Cerdanya (AUCer) en col·laboració amb l'Ajuntament de Puigcerdà, ja ha aconseguit recaptar 6.000 euros per a La Marató de Televisió de Catalunya.

El CG Puigcerdà i el CH Jaca lluitaran demà per assolir la segona posició

El CG Puigcerdà rebrà demà a la nit, a partir de les deu, el CH Jaca en un partit clàssic de la lliga que ha de servir als locals per mantenir-se segons, darrere del Txuri Urdin. Aquest lloc donaria l'avantatge de pista d'un dels dos respecte de l'altre en unes semifinals de la competició.

Més Notícies de Puigcerdà

texto-alt

Tens una notícia?

Col·labora amb el nostre portal explicant-nos allò que passa al teu municipi. Envia'ns històries, notíces i fets... a través del següent enllaç.

texto-alt

Les fotos dels lectors

Vols que les teves fotos apareguin publicades al nostre web? Envia'ns les millors imatges dels teus viatges, dels teus amics... fent clic aquí.

A prop teu: consulta les notícies d'altres municipis