Amb motiu de la celebració del Dia Universal dels Drets dels Infants, que es commemora el pròxim 20 de novembre, l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha programat representacions teatrals per a totes les escoles del municipi. Al llarg d'aquesta setmana, els alumnes de les escoles Monsenyor Gibert, Pla del Puig, Paidos i de la llar d'infants Les Oliveres podran gaudir d'una representació teatral de petit format.

La peça teatral per als alumnes d'educació infantil i primer cicle d'educació primària serà el conte musical La Berta sense por, a càr-rec de l'actriu Sílvia Blavia, de la companyia Teatrem. Als nens i nenes de cicle mitjà i cicle superior, l'artista Joel Grau els representarà una selecció de contes on es treballa el respecte, la igualtat i l'empoderament. Finalment, per als infants de 0 a 3 anys s'ha preparat una represe,ntació visual a càrrec de l'actriu Emma Cachón, de Teatrem.

Tot i l'actual situació sanitària, el consistori no ha volgut privar els nens i nenes de celebrar aquesta jornada i s'han programat espectacles de petit format on tan sols hi participen un o dos actors o actrius i totes les funcions es representaran en espais a l'aire lliure i amb totes les mesures d'higiene i prevenció necessàries.