Segueix-nos a les xarxes socials:

Súria viu la nit màgica al parc municipal

El parc Macary i Viader de Súria s'ha transformat en un campament màgic

Súria viu la nit màgica al parc municipal

22

Els Reis de l'Orient no han fallat en la seva cita anual amb els nens i nenes de Súria, però han canviat la cavalcada per barris que havien anunciat inicialment per un campament màgic al parc municipal Macary i Viader, que ha permès als infants poder veure Ses Majestats de més a prop que des dels balcons.

L'Ajuntament i el Foment Cultural de Súria hi van estar treballant des del cap de setmana perquè Melcior, Gaspar i Baltasar trobessin el campament a punt per a la celebració, que enguany s'allargaria des de 2/4 de 6 i fins passades les 8 per poder saludar com més infants millor.

I és que, en el context de pandèmia actual, s'ha organitzat la rebuda de Ses Majestats per franges d'edat i amb cita prèvia, començant pels més petits i amb un salt a la següent franja cada mitja hora. Cadascú en el seu torn ha pogut saludar els Reis seguint un circuit amb entrada per la zona del rieral del Tordell, i amb sortida per les escales que porten al carrer del Casino. La rebuda es va retransmetre per les xarxes.

Prem per veure més contingut per a tu