Segueix-nos a les xarxes socials:

Illa diu que el regidor del PSC de Sant Joan haurà de plegar si incomplia les recomanacions

Àngel Sáez va ser identificat per la policia en un bar del poble que estava obert fora de l'horari establert

This browser does not support the video element.

Illa diu que el regidor del PSC de Sant Joan haurà de plegar si incomplia les recomanacions

El candidat delPSC al 14-F, Salvador Illa, ha dit que si el regidor socialista de Sant Joan de Vilatorrada incomplia les recomanacions sanitàries «haurà de donar explicacions i eventualment deixar les responsabilitats». Àngel Sáez, regidor de Tecnologies, Infància i Joventut, va ser identificat per la policia en un bar del poble que incomplia l'horari fixat.

Illa ha dit, en una roda de premsa, que desconeix els detalls dels fets i per això ha volgut ser «prudent». Amb tot, l'exministre de Sanitat ha assegurat que els representants públics han de ser «exemplars» i que han d'atendre les recomanacions de les autoritats. «Qui no faci això caldrà que doni explicacions i eventualment deixi les seves responsabilitats si realment ha incomplert les recomanacions», ha afegit.

El regidor Àngel Sáez (PSC)es trobava pels voltants de les 17.30 hores a l'interior del bar Avenida, segons va confirmar a l'ACN l'alcalde, Jordi Solernou (AxSJ). Tres patrulles de la Policia Local i Mossos es van desplaçar al lloc alertades que hi havia gent consumint a l'interior i van sorprendre una desena de persones dins el local, entre les quals el regidor del PSC. Tothom va ser identificat i també es va denunciar l'establiment per incomplir les restriccions d'obertura.

Prem per veure més contingut per a tu