El candidat del PSC al 14-F, Salvador Illa, ha dit que si el regidor socialista de Sant Joan de Vilatorrada incomplia les recomanacions sanitàries «haurà de donar explicacions i eventualment deixar les responsabilitats». Àngel Sáez, regidor de Tecnologies, Infància i Joventut, va ser identificat per la policia en un bar del poble que incomplia l'horari fixat.

Illa ha dit, en una roda de premsa, que desconeix els detalls dels fets i per això ha volgut ser «prudent». Amb tot, l'exministre de Sanitat ha assegurat que els representants públics han de ser «exemplars» i que han d'atendre les recomanacions de les autoritats. «Qui no faci això caldrà que doni explicacions i eventualment deixi les seves responsabilitats si realment ha incomplert les recomanacions», ha afegit.

El regidor Àngel Sáez (PSC) es trobava pels voltants de les 17.30 hores a l'interior del bar Avenida, segons va confirmar a l'ACN l'alcalde, Jordi Solernou (AxSJ). Tres patrulles de la Policia Local i Mossos es van desplaçar al lloc alertades que hi havia gent consumint a l'interior i van sorprendre una desena de persones dins el local, entre les quals el regidor del PSC. Tothom va ser identificat i també es va denunciar l'establiment per incomplir les restriccions d'obertura.