Segueix-nos a les xarxes socials:

L'AMPA de la Collbaix de Sant Joan no vol que es voti al seu gimnàs

L'associació es mostra indignada perquè s'habiliti l'espai del centre com a local electoral el 14 de febrer

L'AMPA de la Collbaix de Sant Joan no vol que es voti al seu gimnàs

L'AMPA de l'escola Collbaix de Sant Joan de Vilatorrada ha mostrat el seu «desacord» i «indignació» amb la decisió d'habilitar el gimnàs del centre com a local electoral per al proper 14 de febrer. Per aquest motiu, l'entitat ha presentat una instància al consistori i farà arribar també la seva queixa al departament d'Educació.

L'associació assegura que el gimnàs «no compleix les condicions adequades de ventilació i tota la resta de mesures de la covid per abastir un esdeveniment d'aquesta magnitud». Afirma també que els i les alumnes de P3 fan la rebuda cada matí en aquest espai, que també serveix enguany com a menjador escolar, a banda de ser la zona on es fa psicomotricitat i educació física.

L'AMPA fa notar que enguany, seguint les directrius del Departament, no es permet l'entrada de les famílies a dins del recinte escolar i, en canvi, s'habilitarà el gimnàs com a espai per exercir el dret a vot a la població de Sant Joan, «encara que per aquest espai puguin arribar a passar milers de persones durant aquesta jornada, algunes de les quals contagiades». L'entitat considera que «el municipi disposa de suficients espais i equipaments per donar alternatives»

L'associació de mares i pares també posa en dubte «que els serveis municipals i l'ajuntament puguin garantir la desinfecció de l'espai» i asseguren que tenint en compte que l'endemà hi ha escola, «moltes famílies es plantegen no portar al centre les seves filles i fills i tampoc fer ús del servei de menjador, utilitzat des de 2n de primària fins a 6è, durant alguns dies per tal d'evitar riscos de contagi i no exposar els infants a productes desinfectants que molt probablement siguin nocius per la seva salut».

Prem per veure més contingut per a tu