Segueix-nos a les xarxes socials:

Santpedor obre un concurs a Instagram per celebrar el Carnestoltes

Les mesures marcades pel Procicat no fan possible la celebració dels tradicionals actes que es fan per carnaval

L'Ajuntament de Santpedor ha donat el tret de sortida a un concurs d'Instagram com a alternativa a la celebració dels tradicionals actes que es porten a terme al poble amb motiu de la festa del Carnestoltes, que habitualment se celebra per aquestes dates. La situació actual de pandèmia i les mesures marcades pel Procicat no fan possible celebrar la ruta del Bakalau, la rua i el ball de dissabte, el Carnestoltes infantil i el concurs de caldo per penyes, entre d'altres actes programats anys anteriors.

La proposta de l'Ajuntament és que els santpedorencs i santpedorenques segueixin amb la tradició de disfressar-se per celebrar el Carnestoltes i ho comparteixin a través d'Instagram amb l'etiqueta #Carnestoltes2021santpedor i mencionant el perfil de l'Ajuntament @ajsantpedor. Els participants podran optar a un lot de productes de comerç local si són els guanyadors d'una de les tres categories que s'han establert: infantil fins a 12 anys, adult a partir de 12 anys, i de grup, amb un màxim 6 persones si no són convivents.

El concurs a Instagram organitzat en motiu del Carnestoltes de Santpedor està obert des d'ahir, dijous 11 de febrer, i fins aquest diumenge 14 de febrer , ambdós inclosos, i el veredicte del jurat es farà públic el proper dimecres 17 de febrer. Les persones que estiguin interessades en participar-hi poden consultar les bases del concurs al web del consistori (www.santpedor.cat).

Prem per veure més contingut per a tu