Segueix-nos a les xarxes socials:

Sant Fruitós urbanitzarà el tram oest de l’avinguda Girona

El consistori pretén donar a la via una nova imatge, com a porta d’entrada al municipi

Sant Fruitós urbanitzarà el tram oest de l’avinguda GironaAjuntament de Sant Fruitós

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha aprovat el projecte d’urbanització d’un tram de l’Avinguda Girona, concretament del voral oest, entre l’escola Paidos i la rotonda d'accés al municipi, just al davant de la nova residència i escola d’Ampans, que en els pròxims mesos entrarà en funcionament. Amb aquests treballs d'urbanització es fa un pas endavant per tal que l'avinguda Girona tingui una nova imatge, com a porta d’entrada al nucli del municipi.

Les obres que s’hi realitzaran consistiran en la construcció d'una vorera ampla que permetrà als vianants accedir a l'equipament amb seguretat i que facilitarà l'accés a peu fins al cementiri. Les obres també inclouran els treballs preparatoris d'un futur carril per a bicicletes que posteriorment es podrà enllaçar amb una futura ampliació del carril bici municipal.

La urbanització incorpora enllumenat públic, una filera d'arbrat i el reasfaltament dels dos sentits de circulació. En aquest tram també es crearan noves places d'estacionament en línia i una nova parada d'autobús. Les obres permetran dotar a la zona de les instal·lacions d'aigua, electricitat, gas, telecomunicacions i sanejament.

Aquest dilluns s’han licitat les obres d’urbanització per un import de 440.061 euros i és previst que els treballs s'executin en quatre mesos.

Prem per veure més contingut per a tu