Segueix-nos a les xarxes socials:

L’exconseller Jordi Turull farà el cap de setmana pel Bages dues etapes de la seva travessa

L’exconseller de Presidència Jordi Turull farà aquest cap de setmana les dues etapes que passen pel Bages de la marxa a peu que va iniciar dissabte passat amb el nom de «Travessa per la llibertat», que l’ha de portar de Portbou (l’Alt Empordà), des d’on va arrencar, fins a Arnes (la Terra Alta). S’han organitzat diverses iniciatives al seu pas per la comarca per rebre i acompanyar l’exconseller, un dels condemnats per la sentència del procés i recentment indultat.

En concret, dissabte farà la vuitena etapa, que el durà d’Artés fins a Manresa. Aquesta arrencarà a les set del matí del passeig Diagonal d’Artés, cantonada amb carrer de Balmes, en direcció a Navarcles, on hi haurà un punt d’avituallament a la vora del llac. D’allà se n’anirà cap a Sant Benet i Sant Fruitós, amb avituallament a la zona del Bosquet. Al voltant les dotze del migdia és previst que l’alcalde Marc Aloy es trobi amb Jordi Turull per fer junts l’últim tram de l’etapa fins a la plaça de Sant Domènec de Manresa. Un cop allà, es farà la lectura d’un manifest i, a continuació, els parlaments de l’alcalde Marc Aloy i Jordi Turull.

Ja a la tarda, a les set, Jordi Turull convida tots els bagencs i bagenques a afegir-se a la interpretació a càrrec de Música per la Llibertat d’El cant dels ocells, a la plaça Major de Manresa, i s’hi repetirà la lectura del manifest.

La novena etapa, que la durà a terme diumenge, arrencarà des de Manresa en direcció a Viladordis i les Marcetes, per enfilar el camí cap a Castellgalí, Sant Cristòfol, la Calsina, el monestir de Sant Benet, i arribada a Montserrat pel camí dels Degotalls.

Entre les dotze i la una del migdia es preveu que s’arribi a l’esplanada dels Apòstols, on s’interpretarà El cant dels ocells a càrrec de Música per la Llibertat.

Prem per veure més contingut per a tu