Segueix-nos a les xarxes socials:

Una cinquantena d'infants de Sant Fruitós prenen part en el projecte Som Esport

La iniciativa es desenvolupa en les tres escoles de primària del municipi

Una cinquantena d'infants de Sant Fruitós prenen part en el projecte Som EsportAJUNTAMENT DE SANT FRUITÓS

Un total de 54 nens i nenes de primer i segon de primària de Sant Fruitós participen en el projecte Som Esport, una iniciativa de l'Ajuntament, conjuntament amb les entitats esportives i les AMPES/AFES, per tal de fomentar la pràctica esportiva en edat escolar i l'educació per uns hàbits saludables.

Aquesta proposta esportiva es realitza als diferents centres educatius del municipi, fora de l'horari escolar, i hi poden prendre part tots els infants de primer i segon de primària. El projecte es realitza al llarg de tot el curs escolar i durant el primer trimestre es realitzen activitats individuals, durant el segon esports col·lectius i en el darrer trimestre es faran activitats exteriors al medi natural.

Les activitats es duen a terme a l'Escola Paidos els dimarts d'1 a 2 del migdia; a la Monsenyor Gibert els dijous de 3/4 de 2 a 3/4 de 3; i a l'escola Pla del Puig, els divendres de 2/4 de 5 a 2/4 de 6.

El preu pels participants és de 30 euros per tot el curs i des de l'Ajuntament es faciliten ajuts econòmics per aquelles famílies que ho necessitin. 

Prem per veure més contingut per a tu