Sant Fruitós de Bages ha constituït el Consell d’Infants per al curs 2021-2022. Aquest consell, havia quedat aturat a causa de la pandèmia de la covid-19 i ara s’ha reactivat amb la presa de possessió dels nous conselleres i conselleres. En total, 8 nens i nenes representaran els interessos dels infants del municipi. Aquest grup és més reduït que en anteriors edicions per tal de complir amb les actuals directrius sanitàries. Han pres possessió del càrrec els alumnes de 5è i 6è de primària Biel Palacios i Gerard Carriedo (escola Pla del Puig); Martí Girona i Ivet Altimira (Paidos); Abril Soler, Cristian Estirado, Ouiam Azahhaf i el Wassim Azahhaf (Monsenyor Gibert).

En el mateix acte de constitució també s’ha agraït als antics conselleres i conselleres la tasca que han desenvolupat durant el seu mandat. Aquests nens i nenes van exercir la tasca durant els cursos 2019-2020 i 2020-2021, que va quedar aturat per la pandèmia de la covid. Han deixat el càrrec Martina Argentó, Guillem Díaz, Jana Sola, Alèxia Macías, Neus Silvestre, Isona Meléndez, Paula García, Bruna Castillo, Jubaib Ahmed i Thais Castro de l’Escola Monsenyor Gibert.

Durant l’acte de constitució van ser rebuts a la sala de plens de l’Ajuntament per l’alcaldessa de Sant Fruitós de Bages Àdria Mazcuñán i Claret, el regidor d’ensenyament Felip Echarri, i altres regidors del consistori.