Segueix-nos a les xarxes socials:

L’escola La Serreta de Santpedor organitza avui una trobada d’imatgeria escolar del Bages

Els alumnes de la classe de sisè de l’escola La Serreta de Santpedor, amb la coordinació dels mestres i la comissió de cultura popular de l’escola, ha convocat una trobada d’imatgeria escolar, que tindrà lloc avui. Es tracta d’una iniciativa que vol reunir gegants, nans i dracs d’escoles del Bages.

És un projecte d’escola en que els alumnes organitzen la trobada a partir de diverses comissions. L’objectiu és que els nois i noies aprenguin a organitzar, gestionar i coordinar un acte dins del poble.

Al convidar a diferents escoles del Bages es vol donar a conèixer el poble de Santpedor i per aquesta raó el cercavila passarà pel barri antic travessant les muralles del poble fins a la plaça de l’ajuntament i continuar fins a l’escola, on es farà l’acte final i es lliuraran els obsequis al assistents. La trobada s’iniciarà a les 6 de la tarda amb la rebuda de les colles, berenar i plantada de les figures a l’escola la Serreta. A quarts de 7 s’iniciarà una cercavila per diferents carrers del barri antic fins arribar a l’Ajuntament. Allà tindrà lloc una ballada de les colles i una rebuda per part del consistori. En acabat es farà la tornada cap a l’escola, foto final i comiat de totes les colles conjuntes, amb el lliurament d’obsequis.

Prem per veure més contingut per a tu