Segueix-nos a les xarxes socials:

Sant Fruitós programa la setzena edició del campus d'estiu Vitamina

Del 27 de juny a l'1 de setembre el municipi ofereix una proposta lúdica i esportiva adreçada als infants i joves

Sant Fruitós programa la setzena edició del campus d'estiu VitaminaArxiu/Jaume Grandia

El campus d’estiu Vitamina de Sant Fruitós de Bages arriba enguany a la seva 16a edició oferint als infants activitats durant els matins d'estiu. Enguany, la proposta es durà a terme del 27 de juny a l'1 de setembre. Aquesta activitat lúdica, organitzada per l’Ajuntament i el Consell Esportiu del Bages i va dirigida a infants nascuts del 2009 al 2019 (ambdós inclosos).

Les activitats combinaran diferents disciplines esportives, tant individuals com esports col·lectius, jocs, treballs manuals, piscina i sortides a diferents indrets del municipi. L’horari serà des de les 9:00 del matí fins a les 13:00 del migdia, amb la possibilitat d'ampliar l'horari de 8:00 a 9:00 i de 13:00 a 14:00 hores. El termini per a realitzar les inscripcions és des del dimarts 2 de maig i fins al divendres 16 de juny i es pot fer telemàticament o demanant cita a l'àrea d'atenció a les persones.

Per tal de resoldre tots aquells dubtes o qüestions que puguin sorgir, s'ha programat una sessió informativa virtual el dimecres 10 de maig a 2/4 de 7 de la tarda on es donarà informació més detallada de totes les activitats.

Prem per veure més contingut per a tu