Segueix-nos a les xarxes socials:

Santpedor acull la Fira de Sant Miquel amb música, cultura popular i productes naturals

El programa de la festa inclou més de 30 activitats que tindran lloc fins diumenge

Santpedor acull la Fira de Sant Miquel amb música, cultura popular i productes naturalsArxiu/Eduard Vega

Santpedor celebra aquesta setmana la Fira de Sant Miquel, enguany amb un programa que acull més de 30 activitats i que rep, com cada any, la participació d’entitats i associacions del poble. La celebració que ja va començar el cap de setmana passat s’allarga fins aquest diumenge amb l’esperada 33a Fira de Productes Naturals i Ecològics als carrers del barri antic amb músics i artistes al carrer.

D’entre els diversos actes culturals programats, en destaquen el concert de l’Edu Esteve i la Banda Tribut a Txarango Músics de Carrer + DJ Wateke Parties i l’obra teatral ‘Cunyades’ amb els actors i actrius d’Àngels Bassas, Fermí Fernàndez, Mònica Pérez i Jordi Ríos. Les entrades per al concert es poden comprar a codetickets i a l’Ajuntament i les entrades per a l’obra de teatre es poden comprar a través de la plataforma en línia Entràpolis i també a l’Ajuntament.

El dissabte, entre algunes novetats, hi haurà la Caminada Artística ‘A Redossa i la Pell dels Camins’, el bateig del nou gegantó de l’Associació Cultura Popular Escoles de Santpedor i el The Resilience in the Village amb música electrònica. No hi faltarà el correfoc infantil a la tarda i el correfoc de nit i la mostra de geganters.

Es repeteix l’Espai Infantil al carrer Passeig el diumenge per la bona rebuda que va tenir l’any passat. Hi haurà mercat infantil, jocs de construcció del Kapla i el planetari. També el diumenge hi haurà la XXI caminada de Sant Miquel, la trobada de puntaires, actuació castellera i el Conta Contes ‘La tardor amb el follet distret’, entre altres.

Les food trucks a Cal Llovet i la taverna popular de la Taverna Popular de la Fira a la placeta del Born oferiran menjar, beguda i propostes musicals divendres, dissabte i diumenge. El mateix diumenge a alguns dels restaurants del poble es podrà gaudir del menú de fira, la tradicional cabra estofada però adaptada a la cuina d’avui.

Prem per veure més contingut per a tu