Sant Fruitós inicia les obres de construcció de la pista perimetral de patinatge

El recinte esportiu i de lleure de l'skatepark, ubicat al polígon Riu d’Or, no es podrà utilitzar fins que no finalitzin els treballs del nou espai, a finals de juny

Els treballs per fer la pista perimetral han començat aquesta setmana

Els treballs per fer la pista perimetral han començat aquesta setmana / Pau Brunet

Queralt Casals

Queralt Casals

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha començat aquesta setmana les obres de construcció de la nova pista perimetral de l’skatepark. Aquesta pista de patinatge circular, que envoltarà les actuals estructures, forma part de la quarta fase dels treballs d’aquest equipament esportiu i de lleure del municipi, que el consistori preveu poder posar en funcionament a final del mes de juny.

L’skatepark de Sant Fruitós disposarà d’un circuit que envoltarà la pista central per tal de dotar aquesta zona d’esport i lleure de més espais i funcionalitats, permetent el patinatge d’un ventall més ampli d’usuaris, ja que la part central està destinada a la pràctica de l’esport amb més nivell de dificultat. La pista de patinatge circular tindrà una amplada de 3 metres i un recorregut de gairebé 200, amb un acabat de formigó de les mateixes característiques que el paviment de la pista central que envoltarà.

La zona esportiva i de lleure de l'skatepark es va estrenar el 2021

La zona esportiva i de lleure de l'skatepark es va estrenar el 2021 / Pau Brunet

Aquesta setmana han començat els treballs de construcció, que correspon a la quarta fase de les obres d’aquest equipament esportiu. Mentre s’executin els treballs, el recinte esportiu estarà tancat al públic i la previsió del consistori és poder posar en funcionament aquest espai a final del mes de juny.

Imatge gràfica de com serà la nova pista perimetral que envoltarà l'espai central

Imatge gràfica de com serà la nova pista perimetral que envoltarà l'espai central / Ajuntament de Sant Fruitós

Un espai estrenat el 2021

L’equipament esportiu, que es va estrenar el 2021, es troba ubicat al polígon Riu d’Or en una parcel·la a tocar de l’entrada del Camí Ral, entre els carrers Pedraforca i Moixeró, que enllaça amb el nucli del poble. Les instal·lacions a l’aire lliure compten amb plataformes de diferents nivells i incorpora elements com rampes, escales, bancs i una zona de volcà.

El projecte per poder disposar d’un skatepark a Sant Fruitós de Bages va néixer fruit d’un procés participatiu amb els joves del municipi que van idear i dissenyar com havia de ser aquest equipament. Amb els anys s’ha anat completant.