Santpedor acull la Fira de Sant Miquel amb música, cultura popular i productes naturals

El programa de la festa inclou més de 30 activitats que tindran lloc fins diumenge

La Fira de Sant Miquel ompleel nucli antic de parades

La Fira de Sant Miquel ompleel nucli antic de parades / Arxiu/Eduard Vega

Redacció

Santpedor celebra aquesta setmana la Fira de Sant Miquel, enguany amb un programa que acull més de 30 activitats i que rep, com cada any, la participació d’entitats i associacions del poble. La celebració que ja va començar el cap de setmana passat s’allarga fins aquest diumenge amb l’esperada 33a Fira de Productes Naturals i Ecològics als carrers del barri antic amb músics i artistes al carrer.

D’entre els diversos actes culturals programats, en destaquen el concert de l’Edu Esteve i la Banda Tribut a Txarango Músics de Carrer + DJ Wateke Parties i l’obra teatral ‘Cunyades’ amb els actors i actrius d’Àngels Bassas, Fermí Fernàndez, Mònica Pérez i Jordi Ríos. Les entrades per al concert es poden comprar a codetickets i a l’Ajuntament i les entrades per a l’obra de teatre es poden comprar a través de la plataforma en línia Entràpolis i també a l’Ajuntament.

El dissabte, entre algunes novetats, hi haurà la Caminada Artística ‘A Redossa i la Pell dels Camins’, el bateig del nou gegantó de l’Associació Cultura Popular Escoles de Santpedor i el The Resilience in the Village amb música electrònica. No hi faltarà el correfoc infantil a la tarda i el correfoc de nit i la mostra de geganters.

Es repeteix l’Espai Infantil al carrer Passeig el diumenge per la bona rebuda que va tenir l’any passat. Hi haurà mercat infantil, jocs de construcció del Kapla i el planetari. També el diumenge hi haurà la XXI caminada de Sant Miquel, la trobada de puntaires, actuació castellera i el Conta Contes ‘La tardor amb el follet distret’, entre altres.

Les food trucks a Cal Llovet i la taverna popular de la Taverna Popular de la Fira a la placeta del Born oferiran menjar, beguda i propostes musicals divendres, dissabte i diumenge. El mateix diumenge a alguns dels restaurants del poble es podrà gaudir del menú de fira, la tradicional cabra estofada però adaptada a la cuina d’avui.