Segueix-nos a les xarxes socials:

Món Sant Benet proposa un viatge en el temps en la nova activitat familiar de tardor

L’activitat planteja resoldre una gimcana de proves i viatjar al monestir del passat

Món Sant Benet proposa un viatge en el temps en la nova activitat familiar de tardorMón Sant Benet

Món Sant Benet estrena aquesta tardor la nova activitat familiar «Operació viatge en el temps». Es tracta d’una divertida gimcana que fa viatjar a grans i petits al monestir del passat, que podrà realitzar els dissabtes i diumenges del 21 d’octubre al 26 de novembre en diverses sessions diàries.

L’activitat és una novetat d’aquesta tardor a Món Sant Benet i replica el model d’èxit d’activitats familiars anteriors com «L’operació Pasqua» o «L’operació gelat», que ha triomfat aquest estiu. A banda d’aquesta proposta familiar, durant la tardor l’equipament també oferirà «El misteri de Sant Benet», un joc de pistes pensat per a públic adult apte pels amants del misteri i les històries de por.

Les entrades per l’activitat a un preu de 5 euros els adults i 9,5 els infants, poden adquirir-se ja a la pàgina web de Món Sant Benet i a taquilles.

L’equipament ofereix experiències permanents per conèixer i descobrir el monestir medieval i modernista. Però també pensa en el públic familiar oferint diverses activitats i tallers familiars durant tot l’any, centrats en l’alimentació, la cultura i l’entorn.

Prem per veure més contingut per a tu