Món Sant Benet proposa un viatge en el temps en la nova activitat familiar de tardor

L’activitat planteja resoldre una gimcana de proves i viatjar al monestir del passat

La nova activitat fa viatjar a grans i petits al monestir del passat

La nova activitat fa viatjar a grans i petits al monestir del passat / Món Sant Benet

Redacció

Món Sant Benet estrena aquesta tardor la nova activitat familiar «Operació viatge en el temps». Es tracta d’una divertida gimcana que fa viatjar a grans i petits al monestir del passat, que podrà realitzar els dissabtes i diumenges del 21 d’octubre al 26 de novembre en diverses sessions diàries.

L’activitat és una novetat d’aquesta tardor a Món Sant Benet i replica el model d’èxit d’activitats familiars anteriors com «L’operació Pasqua» o «L’operació gelat», que ha triomfat aquest estiu. A banda d’aquesta proposta familiar, durant la tardor l’equipament també oferirà «El misteri de Sant Benet», un joc de pistes pensat per a públic adult apte pels amants del misteri i les històries de por.

Les entrades per l’activitat a un preu de 5 euros els adults i 9,5 els infants, poden adquirir-se ja a la pàgina web de Món Sant Benet i a taquilles.

L’equipament ofereix experiències permanents per conèixer i descobrir el monestir medieval i modernista. Però també pensa en el públic familiar oferint diverses activitats i tallers familiars durant tot l’any, centrats en l’alimentació, la cultura i l’entorn.