Segueix-nos a les xarxes socials:

Artés es dota d’un pla d’actuació per revitalitzar el nucli antic

El document apunta una quarantena de propostes a desenvolupar en els propers anys

Artés es dota d’un pla d’actuació per revitalitzar el nucli anticAJUNTAMENT D'ARTÉS

L'Ajuntament d'Artés ha aprovat el Pla de Regeneració Urbana del Nucli Antic, un document estratègic que recull més de 40 actuacions, cada una amb una fitxa descriptiva i la seva priorització en l'estratègia de millora del barri.

Fonts municipals han posat en relleu que aquest pla de regeneració urbana ha de ser la base «per a la transformació i desenvolupament del nucli antic». Té l'objectiu de revertir la tendència del barri i proposa estratègies en cinc eixos diferents per potenciar-lo, rehabilitar-lo i donar respostes a les mancances del barri. El pla fa referència a l'equilibri territorial, a la cohesió i benestar social, a la posada en valor del nucli antic, a la millora de l'ecosistema urbà o a la corresponsabilitat publicoprivada entre altres.

Els treballs s'han dut a terme durant l'últim any i s'han desenvolupat a través de sessions polítiques, tècniques i participatives amb veïnat de la zona. A més a més, s'han convocat dues sessions obertes al poble: una de treball i la de cloenda per explicar el document final.

El document final és el resultat d'un encàrrec de la Diputació de Barcelona a la Cooperativa Estel, arran del catàleg de xarxa de l'any 2022.

Prem per veure més contingut per a tu