Segueix-nos a les xarxes socials:

Martínez després de la victòria: «No hi ha res fet, encara som uns candidats al descens»

L'entrenador de la Bruixa d'Or agraeix l'esforç dels jugadors i valora el suport de l'afició manresana

Martínez després de la victòria: «No hi ha res fet, encara som uns candidats al descens»Arxiu/ACB Photo

Amb la tensió reflectida a la cara, Pedro Martínez compareixia anit davant la premsa i deixava anar un missatge clar de cara al futur. Tot i haver sortit dels darrers llocs, de la zona de descens, manifestava que «qui cregui que ja està tot fet, s´equivoca molt. I és que nosaltres som uns candidats al descens, no ha canviat res per un sol partit. Hem de ser conscients que ens tocarà patir molt, que en els partits que falten encara han de passar moltes situacions. I és per això que hem d´estar més junts que mai, continuar així fins al final de la lliga». Respecte a l´afició va ser molt lacònic però contundent en la seva afirmació: «sense ells, no hauríem guanyat».

L´entrenador va manifestar que «hem fet un bon inici de partit, en el qual hem estat concentrats i el nivell d´efectivitat ha estat alt. En la part final però ens ha vingut altra vegada la por, els dubtes, i això ens ha posat en perill la victòria. No ha estat fàcil. Crec que havíem de jugar sense pensar tant, llançar i no mirar d´aguantar, de retenir tant la pilota perquè això no ens ajuda quan s´entra en aquests finals tant de cara o creu».

Respecte al partit de White, que ahir va ser el màxim anotador i va convertir els tirs lliures finals per al 75-73 que va donar la victòria als manresans, va manifestar que «ell és un jugador valent, sempre ha estat un guanyador i estem molt contents de la seva contribució. Ell sempre ho prova. El dia contra el Morabanc Andorra va fer un 0 de 10 i no el vam criticar perquè està clar que és un jugador que vol fer el millor per a l´equip. Ell i la resta han jugat mentalment amb una gran predisposició un partit que en absolut era fàcil de jugar, i jo els ho vull agrair».

La Bruixa ha de jugar encara un total de tres partits més a casa, els quals poden ser vitals per assolir la permanència. Dos seran davant de rivals molt directes com Sevilla i Fuenlabrada, mentre que l´altre és amb un Estudiantes que no tindrà problemes de classificació quan es presenti al Nou Congost. Pel que fa als partits de fora seran ja més complicats amb les visites al Joventut, el Múrcia, el València, el CAI Saragossa i el Reial Madrid. En aquest darrer cas, la situació dels manresans ja hauria d´estar molt ben definida per evitar haver de fer proeses enfront d´un rival que és gairebé inabastable.

Prem per veure més contingut per a tu