Ha estat una temporada, com ell ja preveia, molt dura. L’alegria final de la salvació a Madrid ha tingut uns episodis anteriors en què tant l’equip com ell les han vist de tots colors. Fins al punt que ell mateix ha confessat que dues vegades va presentar una dimissió que no li va ser acceptada. Al final, La Bruixa va acabar fent el millor joc de la temporada, i entre les nombroses dificultats que esperen al club hi haurà poder retenir un any més el tècnic.

A Regió7 hem entrevistat l'entrenador i aquí teniu una selecció de les frases més destacades:

«No vull rumors: ara mateix no tinc cap oferta de fora»

«Amb els homes del final de lliga teníem un equip de play-off»

«Vaig posar el meu càrrec a disposició de la directiva dos dies abans de començar la pretemporada. Parlàvem d’unes coses i se’n feien unes altres; també ho vaig proposar després de perdre a Andorra per si creien que un canvi de discurs podia ser positiu»

«Al Pere Romero li hem d’agrair moltes coses. Ha tingut serenor en els moments de màxima dificultat i ha fet alguns moviments, al final de la temporada, de nota alta, com els de Seeley o Sánchez»

«Sóc autocrític, i el Marc Garcia és en el meu deute. Ens hem precipitat i jo en sóc el màxim responsable. Ell encara no estava preparat per a una lliga de l’exigència de l’ACB. Hem errat en el moment, no en les seves qualitats»

«La clau per salvar-nos ha estat que el dia a dia de l’equip ha estat boníssim, tot l’any s’ha entrenat amb predisposició i ganes de millorar»

«Del club espero passos que portin en direcció a l'estabilitat econòmica, és bàsic per muntar un projecte. Avui no la té. Esperem que en les properes setmanes hi hagi la solució»

L'entrevista sencera a l'edició impresa o al quiosc digital d'Orbyt.