Segueix-nos a les xarxes socials:

Nou intent de l'ICL Manresa per canviar el rumb

L'equip espera aprofitar que juga al Congost per derrotar un MoraBanc que ja va vèncer en la primera volta

Nou intent de l'ICL Manresa per canviar el rumbARXIU/MANEL MAS

L'ICL torna a jugar a casa amb les millors intencions prèvies. L'equip i l'afició estaran junts en el que serà un nou intent per trencar la que és una dinàmica molt dolenta en els resultats i que posa en seriós perill la permanència. Davant l'Andorra, que lluita per entrar als play-off pel títol, el Manresa buscarà retrobar la confiança que s'ha esvaït en els darrers mesos i un primer pas serà començar el partit amb intensitat i evitar que el rival s'escapi com va passar en el darrer precedent a la pista pròpia, contra l'Obradoiro.

Al marge d'unes molèsties que ha tingut Álex Hernández durant la setmana i que no l'han d'impedir de poder actuar avui, la resta d'homes d'Ibon Navarro es troben en bones condicions per afrontar el matx. En l'Andorra hi ha la novetat de David Navarro, recuperat de la seva lesió, que es reincorpora a una plantilla que, en la seva absència, ha fitxat el nord-americà Stephen Holt, que és tot un perill des del perímetre pels seus llançaments.

Un equip molt complet

L'entrenador Ibon Navarro espera que "l'equip competeixi a un bon nivell des del principi, no quan ja estiguem perdent clarament i en les segones parts. No es tracta de fer les coses bé quan ja no hi ha tensió per a la victòria, això no ens val. Hem d'estar concentrats, i no és un problema d'actitud. Pel que fa a missatges interns, hem de mirar de fer canvis i també el que variarem és l'escalfament: intentarem que els jugadors estiguin més intensos durant menys temps".

L'esparreguerí David Navarro, el qual ha estat de baixa per lesió en les últimes setmanes, torna avui a la convocatòria. Quan va perdre l'escorta, l'Andorra va obtenir els serveis de Stephen Holt, que té contracte per al que resta de la temporada actual. Ibon Navarro explica que "és un jugador amb perill des de fora; Holt té una qualitat que és brutal, del millor que ara es podia trobar en el mercat. És un home més en la rotació de la seva línia exterior, que ja tenia una qualitat immensa".

Prem per veure més contingut per a tu