Segueix-nos a les xarxes socials:

Lliga Endesa

Joe Trapani, la cirereta del pastís de l'ICL Manresa

A l'espera de veure l'estat físic d'Andric, el club manresà confirma el seu quart fitxatge en dos dies de treball intens

Joe Trapani, la cirereta del pastís de l'ICL Manresacholet basket

"No deixis per a demà el que puguis fer avui". Aquesta dita popular se l'ha agafat al peu de la lletra l'ICL Manresa, que aquest diumenge va confirmar el fitxatge de l'ala-pivot nord-americà Joe Trapani, el quart en només dos dies, després del triple anunci del divendres (Luksa Andric, Pere Tomàs i Scott Suggs). Així doncs, el tècnic Ibon Navarro té a la seva disposició 10 jugadors, i segons va anunciar ahir el club en un comunicat, "l'equip comptarà, per iniciar la pretemporada, amb els jugadors vinculats".

Ara, la plantilla està gairebé definida, amb Aleksandar Cvetkovic i Lluís Costa com a directors de joc, Petar Aranitovic, Román Montañez, Pere Tomàs, Scott Suggs i Romaric Belemene a les ales, i Joe Trapani, Patrik Auda i Luksa Andric a l'interior. Aquesta darrera posició és la que falta reforçar, a l'espera que Andric passi el reconeixement mèdic i pugui tornar a jugar a bàsquet al nivell més alt (fa un any que no trepitja una pista per una lesió a l'esquena).

El referent interior

Joe Trapani (1988, Madison) té nom de personatge italoamericà d'una pel·lícula de gàngsters, i està cridat a ser el referent interior de l'ICL des de la posició de 4 (Auda, renovat fa unes setmanes, serà el seu suplent). El jugador, de 28 anys i 2,03 m d'altura, va disputar el curs passat la lliga francesa a les files del Cholet Basket, amb el qual va finalitzar amb una mitjana de 12,7 punts i 6 rebots.

Segons la direcció tècnica del club manresà, Trapani "transmet energia quan juga i va agressiu al rebot", dues característiques que agraden, i molt, al públic del Nou Congost. El de Madison està cridat a ser una de les estrelles de l'equip, junt amb Cvetkovic (Lluís Costa va deixar molts dubtes en el seu debut a l'ACB el curs passat) i Suggs, un anotador nat.

Tot això, a l'espera de veure l'estat físic d'Andric, que si està en condicions podria ser la gran estrella de l'equip i emular la resurrecció que va viure el curs passat Dejan Musli a Manresa. Si fos així, s'hauria de començar a estudiar l'efecte revitalitzador de la capital del Bages amb els grans talents balcànics.

Prem per veure més contingut per a tu